Αρχική Ειδήσεις Αίγινα: Μυστήριο με απαγχονισμό 20χρονης – Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Αίγινα: Μυστήριο με απαγχονισμό 20χρονης – Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία η 20χρονη κρεμάστηκε έξω από το σπίτι της μητέρας της ωστόσο οι αρχές δεν απέκλεισαν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

με Έλενα Τσιουρλή

Σοκ προκάλεσε η είδηση με τον απαγχονισμό της 20χρονης στην Αίγινα, όπου βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της στην Αίγινα. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως άφησε και ένα σημείωμα λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Το μήνυμα στάλθηκε στην κολλητή της φίλη στο οποίο φαίνεται να εξηγεί πως το τελευταίο διάστημα φέρεται είχε πιεστεί πολύ ψυχολογικά, καθώς είχε εκμυστηρευτεί στην συγκεκριμένη φίλη της ότι δεν άντεχε άλλο «αυτήν την κατάσταση». Σημειώνεται πως η 20χρονη ζούσε με τη μητέρα της και το νέο σύντροφό της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει, ο οποίος φημολογείται πως είχε βίαιη συμπεριφορά προς την μητέρα της και για αυτό υπήρχαν συχνά προστριβές και εντάσεις μεταξύ  της 20χρονης και του πατριού της για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο εκείνος φερόταν στη μητέρα της.

Ωστόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί μάλιστα να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού.

Από ότι προέκυψε από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα που έφυγε από κατάστημα όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της ενώ αντίθετα τόνισαν πως φαινόταν ευδιάθετη.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions