Αρχική Μουσική Ακούστε το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώργα “Μέχρι Τον Ουρανό”

Ακούστε το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώργα “Μέχρι Τον Ουρανό”

Μέχρι τον Ουρανό μας ταξιδεύει ο Λούκας Γιώρκας με το καινούργιο του single που ήρθε για να γίνει το απόλυτο soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

με Παναγιώτης Χασάπης

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπογράφει για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου τους στίχους και τη μουσική του νέου του single και με πολύ ανεβασμένη διάθεση τραγουδά για τη δύναμη του έρωτα!

Το απόλυτα καλοκαιρινό Μusic Video δημιουργεί μια φρέσκια ατμόσφαιρα με 70s επιρροές, θερμούς τόνους και σκηνές από ένα ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Όπως δηλώνει ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής: «Ο έρωτας είναι η δύναμη που κινεί τη γη. Είναι ο λόγος που ο άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και μέσα στον έρωτα γίνεται πραγματικά ικανός για όλα. Ο έρωτας είναι η καθημερινή μου έμπνευσή και νιώθω τόσο όμορφα που μπορώ να δημιουργώ, να γράφω και να τραγουδώ για τον έρωτα! Εύχομαι το τραγούδι μου αυτό να το αγαπήσετε, να το τραγουδήσετε, να το χορέψετε, με αυτό να ερωτευτείτε και κάθε φορά που το ακούτε να σας ταξιδεύει «Μέχρι τον Ουρανό».

Το νέο single του Λούκα Γιώρκα «Μέχρι Τον Ουρανό» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions