Αρχική Ειδήσεις Αλλάζει κελί ο Ηλίας Μίχος λόγω προκλητικής συμπεριφοράς στους άλλους κρατούμενους

Αλλάζει κελί ο Ηλίας Μίχος λόγω προκλητικής συμπεριφοράς στους άλλους κρατούμενους

Ο παιδόφιλος τους προκαλούσε λέγοντας πως έχει λεφτά πάνω του – Μπήκε μέσα με 3.00 ευρώ τα οποία του πήραν οι φύλακες και του έδωσαν μάρκες

με Έλενα Τσιουρλή

Προβλήματα φέρεται πως προκάλεσε ήδη με την συμπεριφορά του ο 53χρονος μαστροπός στις φυλακές των Γρεβενών με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να τον αλλάξουν κελί. Αρχικά τον είχαν βάλει μαζί με άλλους 2 κρατούμενους, οι οποίοι παραπονέθηκαν πως ήταν υπερφίαλος και τους έλεγε διαρκώς ότι έχει χρήματα, με αποτέλεσμα να νιώθουν ότι τους προκαλεί και να μην μπορούν να συμβιώσουν μαζί του.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μίχος, τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με ακόμα δύο κρατούμενους, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να προκαλεί προβλήματα, καθώς «το έπαιζε παράγοντας», με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι συγκρατούμενοί του.

Μάλιστα στις φυλακές, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε με 3.000 ευρώ. Άμεσα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν μάρκες για να καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες του, ενώ αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Όσον αναφορά την μητέρα της 12χρονης, θα μοιράζεται το ίδιο κελί με την  Ρούλα Πισπιρίγκου  όπως αποφάσισε η διοίκηση των φυλακών.

Μέχρι στιγμής οι δύο γυναίκες προαυλίζονταν μόνες τους, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να προαυλίζονται από κοινού. Έτι από τη Δευτέρα οι δυο γυναίκες θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην αυλή των φυλακών.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions