Αρχική Ειδήσεις Αποπειράθηκαν να βιάσουν 22χρονη – Την παγίδευσαν και την κλείδωσαν σε διαμέρισμα

Αποπειράθηκαν να βιάσουν 22χρονη – Την παγίδευσαν και την κλείδωσαν σε διαμέρισμα

Η κοπέλα κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια – Οι γείτονες άκουσαν την κραυγή της και κάλεσαν την αστυνομία

με Έλενα Τσιουρλή

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας με 2 άντρες όπου παγίδευσαν σε ένα διαμέρισμα μια 22χρονη κοπέλα και την κλείδωσαν μέσα για να την βιάσουν. Ωστόσο η αστυνομία έπειτα από κλήσεις των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές της κοπέλας για βοήθεια επενέβησαν και έσωσαν την κοπέλα.

Αναλυτικότερα, το μαρτύριο της  22χρονης άρχισε την Παρασκευή σε νυχτερινή έξοδο με την φίλη της όταν γνώρισε τους δύο άντρες με καταγωγή από Βουλγαρία και Νέα Γουινέα και  χωρίς να έχουν δοθεί περεταίρω λεπτομέρειες η κοπέλα βρέθηκε στο σπίτι των ανδρών και δεν μπόρεσε να αποδράσει καθώς την κλείδωσαν μέσα και αποπειράθηκαν να την βιάσουν. Η κοπέλα κατάφερε να αντισταθεί και να βγει στο μπαλκόνι να φωνάξει βοήθεια. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της κοπέλας και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στο διαμέρισμα την πόρτα άνοιξε ο ένας από τους 2 άντρες ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι μόνος του και δεν είναι κανένας άλλος στο διαμέρισμα, ωστόσο ακούστηκαν από μέσα οι φωνές της 22χρονης και οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και την έσωσαν.

Μόλις τους είδε, τους αγκάλιασε και λιποθύμησε, ενώ τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και συνέλαβαν τους δυο άνδρες με την κατηγορία για απόπειρα βιασμού.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions