Αρχική Σας προτείνουμε για σήμερα Book Of The Day: ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Book Of The Day: ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!

του John Evans

με Παναγιώτης Χασάπης
Αν υπήρχε ένας χάρτης της επιτυχίας που θα σε οδηγούσε με ακρίβεια στην εκπλήρωση όλων των επιθυμιών σου, θα έψαχνες για να τον βρεις;
Αν ναι, απο πού θα ξεκινούσες;

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται, Δύναμη, Αφθονία, Ευτυχία, Καλύτερη Υγεία και Περισσότερη Ηρεμία και ψάχνουν στα πιο απίθανα μέρη για να τα βρουν, ενώ στην πραγματικότητα ο χάρτης της επιτυχίας βρίσκεται μέσα τους.
Το βιβλίο που κρατάς περιέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις τις σπουδαίες δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου και που, αν τις αξιοποιήσεις σωστά, μπορούν να σου χαρίσουν ό,τι πραγματικά επιθυμείς.

Evans John

Ο John Evans είναι Συγγραφέας, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, καθώς και Ερευνητής στα πεδία της Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Θεολογίας, Κβαντομηχανικής και Μεταφυσικής.

Είναι επίσης δημιουργός της φιλοσοφίας «Αυτοβελτίωση & Ευτυχία» και επίμονος εξερευνητής των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Φύσει αισιόδοξος και λάτρης των καλών βιβλίων.
Το παρόν βιβλίο είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας σε φιλοσοφικά και επιστημονικά πεδία και στόχος του συγγραφέα είναι η παρουσίαση πληροφοριών, με απλό και σαφή τρόπο, που οδηγούν τον αναγνώστη σε ένα ανώτερο επίπεδο αντίληψης με απώτερο σκοπό την Αυτογνωσία και την Αυτοβελτίωση.
Όραμα του είναι μια κοινωνία με ανθρώπους που αξιοποιούν τα ταλέντα τους και εξελίσσονται σε ένα πλαίσιο αγάπης και αρμονίας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions