Αρχική Ειδήσεις Δήμητρα Πισπιρίγκου: Στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση έπειτα από ιατροδικαστικό πόρισμα θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας

με Έλενα Τσιουρλή

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου έχει μέγιστο ρόλο στην υπόθεση καθώς η ίδια ήταν παρούσα το βράδυ στο σπίτι της αδερφής της όταν πέθανε το 6 μηνών βρέφος, το οποίο βρήκε ασφυκτικό θάνατο σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, όπως και η 3,5 ετών αδερφή του. Η τότε κατάθεση που είχε δώσει η ίδια ήταν η εξής: «Περί ώρα 11.30 της σήμερα 21/3/2022 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει. Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ. Ώρα 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη μονάδα για μεταφορά για μεταφορά στο νοσοκομείο. Όλο αυτό το λίγο χρονικό διάστημα τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου κάναμε συνεχώς μαλάξεις στο μωρό, καθώς και τεχνητή αναπνοή. Στο Καραμάνδειο νοσοκομείο Πατρών που μεταφέρθηκε το παιδί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορώ να φανταστώ την αιτία που πέθανε το μωρό. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάπου ευθύνη».

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις ο φάκελος θα σταλεί στους εισαγγελείς, οι οποίοι θα τον μελετήσουν και θα καταλήξουν σχετικά με το εάν, σε βάρος ποιων προσώπων, αλλά και για ποια αδικήματα πρέπει να ασκηθούν διώξεις. Στην περίπτωση που ασκηθεί δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις επόμενες ημέρες θα περάσει το κατώφλι ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions