Αρχική Ειδήσεις Δολοφονία Τοπαλούδη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι

Η ποινή των δραστών ανέρχεται σε ισόβια για τη δολοφονία της κοπέλας και σε 15 έτη κάθειρξη ο καθένας για τον βιασμό της. 

με Παναγιώτης Χασάπης

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκρινε ομόφωνα την ενοχή των δύο δραστών. Τόσο ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής όσο και ο Ροδίτης, καταδικάστηκαν για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του ομαδικού βιασμού σε βάρος της νεαρής φοιτήτριας το 2018 στη Ρόδο. 

Η εισαγγελέας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ανθρωποκτονία τελέστηκε και από τους δυο κατηγορούμενους προκειμένου να σωπάσει η κοπέλα. Αν κάποιος δεν ήθελε, θα καλούσε σε βοήθεια. Όλες οι μετέπειτα ενέργειες τους αποδεικνύουν ότι έγιναν όλα από κοινού, με σχέδιο και με δόλο». Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Εάν η Ελένη είχε συναινέσει σε όλο αυτό το σκηνικό θα ήταν ακόμη ζωντανή, θα είχαν τελειώσει όλα ήρεμα και ωραία. Όταν είδαν ότι αντέδρασε, άσκησαν βία και την εξανάγκασαν σε συνουσία. Σε πλήρη νηφαλιότητα αποφάσισαν να την εξοντώσουν. Τη χτύπησαν, τη βασάνισαν, την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα για να την εξαφανίσουν», είπε η εισαγγελέας. 

Η ποινή των δραστών ανέρχεται σε ισόβια για τη δολοφονία της κοπέλας και σε 15 έτη κάθειρξη ο καθένας για τον βιασμό της.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η Μάγδα Φύσσα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτση και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης. 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions