Αρχική Ειδήσεις Έλενα Αθανασοπούλου: Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε, είπε ότι δεν έχω στοιχεία

Έλενα Αθανασοπούλου: Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε, είπε ότι δεν έχω στοιχεία

με DailyTraffic

Δεν έχω θέμα με τον κ. Μπιμπίλα. Το θεμα μου είναι ότι ο κ. Χατζάκης με εξέθεσε στα κανάλια ότι δεν έχω κινηθεί με τον τρόπο που αρμόζει. Ο κ. Μπιμπίλας με στήριξε, δήλωσε στην παρέμβασή της η Έλενα Αθανασοπούλου.

Tηλεφωνική παρέμβαση έκανε η Έλενα Αθανασοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η 33χρονη ηθοποιός που έχει μηνύσει τον σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της σχετικά με όσα είπε για εκείνη ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης.

«Το θέμα μου είναι με τον κ. Χατζάκη, ο οποίος χωρίς να ξέρει την υπόθεση βγήκε και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια. Ότι δεν έχω απευθυνθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ότι δεν έχω στοιχεία. Λοιπόν, αυτό σε μια σκληρή ποινική υπόθεση που είναι… πριν τον φόνο αυτή η υπόθεση, ε, δεν το δέχομαι ρε παιδιά! Να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ», τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω; Είμαι με τον κ. Μπιμπίλα, ο οποίος κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Βγήκε ο κ. Χατζάκης και είπε αυτό το πράγμα χωρίς να γνωρίζει και έγινε ένα μπέρδεμα όπου μπλέχτηκε και το ΣΕΗ», πρόσθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο», κατέληξε.

Μπιμπίλας: Το ΣΕΗ δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της Αθανασοπούλου

«Υπάρχει μία περίεργη κουβέντα περί αυτού. Δεν γνώριζα την Έλενα, το σωματείο έχει πάνω από 6.000 μέλη. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άγνωστο άτομο στο Facebook που με ρωτούσε πώς μπορεί να έρθει σε επαφή με την κ. Ακρίτα, ωστόσο δεν απάντησα γιατί δεν γνώριζα τον αποστολέα. Ευγενικά απάντησα ότι δεν γνωρίζω. Δεν γνώριζα όμως ότι επρόκειτο περί ηθοποιού. Εκ των υστέρων αφού βγήκε αυτή η υπόθεση, ανέτρεξα στο σωματείο και βρήκα ότι είναι μέλος από το 2018. Επικοινώνησα μαζί της επειδή δεν σηκώνει το τηλέφωνο, της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ”είμαστε κοντά σου”», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

«Η Έλενα είχε περάσει από το σωματείο, και είχε μιλήσει με την γραμματέα. Η υπάλληλος της είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα λεγόμενά της προφορικά και ότι θα πρέπει να υπογράψει αυτή την καταγγελία για να σταλεί στη Δικαιοσύνη ή αλλιώς να πάει στην Εισαγγελία. Είπε ότι θα ρωτήσει τον δικηγόρο της και θα πράξει αναλόγως. Επέλεξε να πάει στην Εισαγγελία. Η υπάλληλος την ενημέρωσε ουσιαστικά για το διαδικαστικό. Δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία, με εμένα ή με άλλο μέλος» πρόσθεσε.

«Πρόκειται για καταγγελία για μη μέλος, και αυτό θα πάει στο διοικητικό συμβούλιο και μετά ποινικά. Πάλι στην Εισαγγελία θα πήγαινε. Το σωματείο δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση αυτή. Από την άλλη έχουμε έναν σκηνοθέτη που παραιτείται και μου προκαλεί εντύπωση. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω στην προσωπική του ζωή, τον ξέρω μόνο από την δουλειά τον Κώστα. Με την υπόθεση δεν ασχολείται το Σωματείο, δεν έχει γίνει καταγγελία για τον κ. Κωστόπουλο από άλλο άτομο. Δεν υπάρχει καταγγελία σε εμάς. Από την αρχή του #metoo παροτρύνουμε όλα τα μέλη να πηγαίνουν στα αρμόδια όργανα και όχι να κάνουν αναρτήσεις», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή:

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions