Αρχική Ειδήσεις Εντοπίστηκαν 2 πτώματα σε λευκή σακούλα στην θάλασσα στα Κουφονήσια – Οι σοροί ανήκουν σε έναν ενήλικα και ένα παιδί

Εντοπίστηκαν 2 πτώματα σε λευκή σακούλα στην θάλασσα στα Κουφονήσια – Οι σοροί ανήκουν σε έναν ενήλικα και ένα παιδί

Τα πτώματα βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη και φαίνεται να ήταν νεκροί εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.

με Έλενα Τσιουρλή

Το θρίλερ με τους 2 σορούς τυλιγμένους σε λευκή σακούλα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς μόλις ξεκαθαρίστηκε πως πρόκειται για έναν ενήλικα και για ένα παιδί, ωστόσο βρίσκονται σε πολύ προχωρημένη σήψη και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου τους από την ιατροδικαστική εξέταση.

Τις σορούς εντόπισε μέσα σε λευκές σακούλες ο Ιταλός καπετάνιος μιας θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι.

Ο ίδιος ήταν που ενημέρωσε τις αρχές και αξιωματικοί του Λιμενικού μετέφεραν τις σορούς στο νοσοκομείο Νάξου ώστε να γίνουν οι πρώτες αναλύσεις.

Οι σοροί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, δήλωσε στον ANT1, ότι: «Ονομάστηκαν σάκος 1 και σάκος 2 για να κάνουμε τη γνωμάτευση. Στον σάκο 1 βρήκαμε το δεξιό μηριαίο οστού και τα δύο λαγόνια οστά και σχεδόν ολόκληρη την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το κομμάτι του πτώματος ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, δηλαδή δεν υπήρχαν μαλακά στοιχεία και μύες. Ήταν όλα ξηραμένα».

«Το δεύτερο κομμάτι ήταν μικρότερης ηλικίας και αυτό το συμπεραίνω και από το μήκος και από το μέγεθος των οστών. Είναι ανθρώπινο και αυτό αλλά μικρότερης ηλικίας» πρόσθεσε ο κ. Ραπτάκης.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions