Αρχική Ειδήσεις Ερντογάν: ‘’Από εδώ και πέρα η Ελλάδα πρέπει να προσέχει’’

Ερντογάν: ‘’Από εδώ και πέρα η Ελλάδα πρέπει να προσέχει’’

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκους Πρόεδρος, αυτή τη φορά κάνοντας και προσωπική επίθεση προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

με Έλενα Τσιουρλή

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να συναντηθεί ξανά με τους Έλληνες αν δεν βρεθεί μπροστά του ένας «έντιμος πολιτικός».  «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους αν δεν υπάρχει ένας τίμιος πολιτικός. Από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα πρέπει να προσέχει».

Συγκεκριμένα, σε ερωτήσεις που δέχτηκε μετά την προσευχή της Παρασκευής για τις εντάσεις με την Αθήνα, ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως «ολοκληρώσαμε τις συναντήσεις στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα. Δεν θα γίνει συνάντηση φέτος και δεν μπορώ να είμαι περισσότερο ξεκάθαρος. Η Ελλάδα θα πρέπει να φροντίσει μόνη τον εαυτό της από εδώ και πέρα».

«Εξέφρασα τις αντιδράσεις μου για τη διαδικασία που ακολουθείται και είπα ότι δεν θα ξανασυναντηθώ μαζί τους αν δεν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός. Έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις μας με την Ελλάδα» συνέχισε ο Ερντογάν, κατηγορώντας στην ουσία την ελληνική κυβέρνηση για ανεντιμότητα, ενώ δεν ξέχασε πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρουσία του στο Κογκρέσο.

«Για μένα δεν υπάρχει πια κανείς που να λέγεται Μητσοτάκης. Θα κρατήσουμε τον λόγο του και θα συναντηθούμε μόνο με έντιμους πολιτικούς. Είμαστε αυτάρκεις. Υπήρξε ένας άνθρωπος που λέει στις ΗΠΑ: “Μην δίνετε F-16 στην Τουρκία”. Εμείς είμαστε αντιμέτωποι με την Ελλάδα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μάλλον δεν θα ενεργήσουν σύμφωνα με τον λόγο της Ελλάδας» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions