Αρχική Ειδήσεις Ευρυτανία: Νεκρός αστυνομικός στα 65 μέτρα βάθος στην «Τρύπα Τατάρνας»

Ευρυτανία: Νεκρός αστυνομικός στα 65 μέτρα βάθος στην «Τρύπα Τατάρνας»

Είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο και άφησε τα κλειδιά στην ρόδα

με Έλενα Τσιουρλή

Θλιβερό τέλος είχε η αναζήτηση του αγνοούμενου 40χρονου αστυνομικού καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 65 μέτρων από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής. Φέρεται να είχε φύγει το πρωί από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων, για να πάει να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητό του.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι το όχημα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής λίγα μέτρα πιο πέρα από το βάραθρο που είναι κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας. Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα του ήταν το κινητό του τηλέφωνο του αστυνομικού. Μάλιστα, είχε αφήσει το κλειδί του οχήματος στη ρόδα.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions