Αρχική Ειδήσεις «Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι ήταν μια που έχασε το παιδί της» δηλώνει πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι ήταν μια που έχασε το παιδί της» δηλώνει πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δείτε όσα δήλωσε:

με Παναγιώτης Χασάπης

Ενώ το «θρίλερ» της Πάτρας συνεχίζει να συγκλονίζει όλο το πανελλήνιο, τη σιωπή του έσπασε πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την ίδια, τη στάση της στη κηδεία των παιδιών της, τον Μάνο αλλά και τις απειλές που δέχθηκε όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

«Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο, δυόμιση μήνες γύρισε και μου είπε: Είσαι σίγουρος ότι θες να χωρίσουμε; Της λέω ναι. Άμα χωρίσουμε θα πιάσω τον τάδε και του πω πράγματα που μου είχες εμπιστευτεί και ότι τον είχες κατηγορήσει. Της λέω Ρούλα με κοροϊδεύεις; Με εκβιάζεις δηλαδή;». Μου λέει: Δεν σε εκβιάζω σε προειδοποιώ».  Δήλωσε για τον χωρισμό τους.

Όσον αφορά τη κηδεία της Τζωρτζίνας, ο πρώην σύντροφος δήλωσε: «Και στις τρεις πήγα. Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι ήταν μια που έχασε το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από δέκα με είκοσι λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν μια τυπική επίσκεψη».

Ενώ για το αν θεωρεί την Ρούλα ένοχη ο Μάνος, ο μάρτυρας δήλωσε: «Ναι τη θεωρεί ένοχη και μέχρι πριν δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό, πλέον δεν το βάζω τι χέρι μου στη φωτιά για το Μάνο. Με την κατηγορούμενη τα είχαμε, πριν το Μάνο».

Πηγή: in.gr

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions