Αρχική Μουσική Γιάννης Χαρούλης – Κυκλοφορεί «Το Γοβάκι» από τον νέο του δίσκο «Κολιμπρί»

Γιάννης Χαρούλης – Κυκλοφορεί «Το Γοβάκι» από τον νέο του δίσκο «Κολιμπρί»

Ο αγαπημένος και ιδιαίτερος Γιάννης Χαρούλης ξανασυστήνεται μέσα απο τον νέο του δίσκο, το «Κολιμπρί» που κυκλοφορεί απο την Alai Music Productions.

με Παναγιώτης Χασάπης

Ανάμεσα στα 12 τραγούδια του δίσκου, βρίσκεται και το «Το Γοβάκι», τραγούδι βγαλμένο απο άλλη εποχή, σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Γιάννη Χαρούλη. Στο τραγούδι συμμετέχουν οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης (Λύρα), Μιχάλης Κανάκης (Κοντραμπάσο-Πιάνο) και ο Γιάννης Χαρούλης (Ακουστική κιθάρα). Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο ODEON από τον Παναγιώτη Ριζόπουλο.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μεταξύ άλλων, γράφει για τον καινούργιο του δίσκο:

«…Ο καινούργιος δίσκος είναι ένα σημείο σύνδεσης με τον εικοσάχρονο εαυτό, τότε που πρωτοηχογράφησα. Νιώθω πως ξεπέρασα λίγο τα όρια και χαίρομαι γι’ αυτό. Αφέθηκα και τα τραγούδια μου φάνηκαν πιο τρυφερά. Η δημιουργία του έργου αυτού είναι ένα συλλογικό αποτέλεσμα. Επικοινωνήσαμε και ο καθένας εξέφρασε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες του, συνομιλώντας για τη μουσική και τον άνθρωπο. Είδαμε τι δύναμη μπορούμε να αποκτήσουμε ανοίγοντας τις καρδιές μας.»

Ο Γιάννης Χαρούλης δίνει ραντεβού αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, σε γήπεδα, θέατρα και ανοιχτούς χώρους για να μας παρασύρει με τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει καινούργια.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions