Αρχική Ειδήσεις House of the Dragon: Ρεκόρ στην HBO με προβολές κοντά στα 10 εκατομμύρια

House of the Dragon: Ρεκόρ στην HBO με προβολές κοντά στα 10 εκατομμύρια

Κράσαραν το σύστημα οι 9.9 εκατομμύρια τηλεθεατές που είδαν το πρώτο επεισόδιο του House of the Dragon

με Έλενα Τσιουρλή

Η ΗΒΟ φέρνει ξανά στο προσκήνιο την ιστορία της πιο κερδοφόρας και εμπνευσμένης σειράς των τελευταίων ετών, του «Game of Thrones» με την spin-off σειρά τους,το πολυαναμενόμενο πρίκουελ «House of the Dragon». Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που είχαν πρόβλημα με την σύνδεση,  αφού η μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς έκανε το app της πλατφόρμας του ΗΒΟ να κρασάρει και να μην λειτουργεί το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρουν αρκετοί συνδρομητές, με το ΗΒΟ να ρίχνει την ευθύνη στην Amazon. Αυτό συνέβη λόγω των σχεδόν 10.εκατομμυυρίων ανθρώπων που επιχείρησαν να δουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς, υπερφορτώθηκαν τα συστήματα και κράσαραν οι πλατφόρμες amazon και Fire TV.

Η επερχόμενη prequel spinoff σειρά του Game of Thrones αποτελείται από 10 εβδομαδιαία επεισόδια. Βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν Fire & Blood και τοποθετείται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρουσιάζονται στο Game of Thrones εστιάζοντας στην ταραχώδη περίοδο του Οίκου Targaryen, ξετυλίγοντας την αρχή για το τέλος του Οίκου που οδήγησε στον εμφύλιο πόλεμο της οικογένειας, τον περιβόητο Χορό των Δράκων.

Όπως προδίδει και ο τίτλος της σειράς, οι δράκοι θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα είναι πολύ περισσότεροι στο νέο prequel από ό,τι στο Game of Thrones.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ryan Condal και Miguel Sapochnik. Ο Αμερικανός συγγραφέας έχει αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions