Αρχική Ειδήσεις Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Ολύμπια την Τρίτη 26/5

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Ολύμπια την Τρίτη 26/5

τραγουδά Μάνο Λοΐζο

με Παναγιώτης Χασάπης

Λένε ότι πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 1982 στην Μόσχα. Δεν είναι αλήθεια. Ο Μάνος Λοΐζος κατάφερε με μόλις 10 δίσκους που εκδόθηκαν όσο ζούσε μαζί μας και ακόμα 2 που εκδόθηκαν όσο ζούσε μακριά μας να αφήσει στην μνήμη και στην καρδιά μας ένα από τα πιο ισχυρά αποτυπώματα όσον αφορά στο ελληνικό τραγούδι.

Για πρώτη φορά 40 χρόνια μετά από εκείνο τον Σεπτέμβρη του 1982, παρουσιάζεται σχεδόν το σύνολο του έργο του, 9 από τους 12 κύκλους τραγουδιών του, σε 4 παραστάσεις με την συμμετοχή  των πρώτων ερμηνευτών που βρίσκονται ακόμα σε δημιουργική πορεία, αλλά και νεότερων σημαντικών ερμηνευτών που έχουν συμπορευτεί μέσα στα χρόνια με τα τραγούδια του.

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται το έργο του αυτούσιο και όχι ως ένα αποσπασματικό best of.

Είναι η πρώτη φορά  που αντιστρέφεται ο στίχος, παίρνουμε τα τραγούδια της καρδιάς και φτιάχνουμε μαζί τους την καινούρια μνήμη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες σήμερα στο ελληνικό τραγούδι ανοίγει, ακούει, συγκινείται και μας παρουσιάζει έναν δίσκο χαρακτηρισμένο ακόμα και στον τίτλο του από το όνομα της Χαρούλας, “Τα τραγούδια της Χαρούλας” (1979) σε στίχους Μανώλη Ρασούλη.

Και δύο από τους νεότερους καλλιτέχνες που έχουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας συνδέσει το όνομα τους με το λαϊκό τραγούδι μας γυρνάνε στην αρχή της πορείας του Μάνου Λοΐζου, εκεί απ’ όπου άρχισαν όλα και ίσως στον πιο λαϊκό ηχητικά δίσκο του, τον “Σταθμό” (1968) σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Λοΐζου

 

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη: 40€

Α Ζώνη: 35€

Β Ζώνη: 30€

Γ Ζώνη: 25€

Δ Ζώνη: 20€

Φοιτητικά, ΑΜΕΑ, Ανέργων: 15€

ΜΟ: 8€

 

Παραγωγή: ΟΠΑΝΔΑ, Minos EMI

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.ticketservices.gr/event/manos-loizos-40-xronia-meta-eleonora-zouganeli/?lang=el

&Ticket ServicesΠανεπιστημίου 39, Αθήνα210.7234567

ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Ακαδημίας 59, Αθήνα 106 79

τηλ. 210 3642540

Ωρα έναρξης: 20:30

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions