Αρχική Μουσική «I’ll stay» | Η Amanda Tenfjord παρουσιάζει το 2ο single από το επερχόμενο album της

«I’ll stay» | Η Amanda Tenfjord παρουσιάζει το 2ο single από το επερχόμενο album της

H Amanda Tenfjord παρουσιάζει το δεύτερο single από το επερχόμενο album της που ονομάζεται “In Hindsight” και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 21 Οκτωβρίου.

με Παναγιώτης Χασάπης

Μέσα από τo ντεμπούτο album της η Amanda αναβιώνει προσωπικές στιγμές και διηγείται την ιστορία μιας μακροχρόνιας σχέσης που έφτασε στο τέλος της, εκφράζοντας συναισθήματα που είναι δύσκολο να ειπωθούν με λόγια.

Με το τραγούδι «I’ll stay», μια ιδιαίτερα τρυφερή και συγκινητική μπαλάντα, η Amanda μιλάει για την αδυναμία μας να φύγουμε από καταστάσεις που μας πληγώνουν.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η ίδια μαζί με τους Bjørn Helge Gammelsæter και Bjarte dePresno Borthen.

Τον περασμένο μήνα η Amanda κυκλοφόρησε το τραγούδι «ΑΜΑΝ» σε συνεργασία με την ανερχόμενη pop star Evangelia, και συμμετείχε ως opening act στη συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο.

Η πρώτη συναυλία της Amanda στη χώρα μας ως solo act θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο Piraeus Club Academy, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της album.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions