Αρχική Ειδήσεις Johnny Depp: Δικαιώθηκε στην δικαστική μάχη με την Amber Heard

Johnny Depp: Δικαιώθηκε στην δικαστική μάχη με την Amber Heard

<<Πήρα την ζωή μου πίσω>> δήλωσε ο ηθοποιός μετά την νίκη του στο δικαστήριο

με Έλενα Τσιουρλή

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι η Amber Heard δυσφήμισε τον ηθοποιό  σε ένα άρθρο της στην Washington Post το 2018, κρίνοντας πως η δήλωση της ήταν ψευδείς, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο της Βιρτζίνια επιδίκασε στον Johnny Depp με αποζημίωση ύψους των 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 36χρονη ανέκφραστη και με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε από το δικαστήριο, δήλωσε: <<Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαι συντετριμμένη που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.>>

Μετά την δικαστική απόφαση ο Johhny Depp με ανάρτηση του στο Instagram θέλησε να εκφράσει την ανακούφιση που νιώθει για την δικαίωση που πήρε με την αλήθεια που βγήκε στο φως. <<Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ>> δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου, αλλά και των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν, άλλαξαν για πάντα.

Όλα εν ριπή οφθαλμού. Μέσω των ΜΜΕ μου αποδόθηκαν ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες, οι οποίες προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου. Είχαν ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δύο φορές μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και αυτό είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου.

Και έξι χρόνια αργότερα, το σώμα των ενόρκων μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Το λέω με ταπεινότητα.

Η απόφασή μου να συνεχίσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο, παγκόσμιο θέαμα στη ζωή μου, πάρθηκε μετά από αρκετή σκέψη.

Από την αρχή, στόχος της αγωγής ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το να λέω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή μου. Αισθάνομαι ήρεμα, γνωρίζοντας ότι τελικά το κατάφερα.

Έχω κατακλυστεί από αγάπη, κολοσσιαία υποστήριξη και καλοσύνη από όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια θα βοηθήσει και άλλους, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου και ότι όσοι τους υποστηρίζουν δεν τα παρατάνε ποτέ.

Θέλω να αναγνωρίσω το ευγενές έργο της δικαστού, των ενόρκων, του δικαστικού προσωπικού και των αστυνομικών που θυσίασαν τον χρόνο τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς και στην επιμελή και ακλόνητη νομική μου ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας με να αποκαλύψω την αλήθεια.

Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε.>>

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions