Αρχική Ειδήσεις Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα

Που θα εμφανιστεί και σήμερα το φαινόμενο «ψυχρή λίμνη»

με Έλενα Τσιουρλή

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η «ψυχρή λίμνη» που προκαλεί βροχές και καταιγίδες πρόκειται να συνεχιστεί και σήμερα στην χώρα μας, τόσο σε ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.

Τα φαινόμενα κατά τόπους σε τμήματα της Αν. Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι έντονα και είναι πιθανό να σημειωθούν σημαντικά ύψη βροχής και πιθανώς πλημμυρικά επεισόδια.

Οι καταιγίδες τοπικά σε τμήματα της Κεντρικής και Αν. Μακεδονίας είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Από την κακοκαιρία προκλήθηκαν διακοπές ρεύματος στις Σέρρες, τη Χαλκιδική και την Έδεσσα ωστόσο, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, Νικόλαος Παυλίδης, «αυτή την ώρα δεν υπάρχουν εκτεταμένες βλάβες, έχουν αποκατασταθεί σχεδόν στο σύνολό τους», ενώ χθες το βράδυ «σε 34 περιοχές του νομού Σερρών, λόγω καιρού είχαν διακοπές ρεύματος και συνεργεία εργάστηκαν έως τις 03:00 το πρωί και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση».

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στην Κεντρική Μακεδονία εργάζονται υπηρεσίες και συνεργεία των δήμων και του ΔΕΔΔΗΕ. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με εναλλαγές στην ένταση και τους τόπους εκδήλωσής τους, επηρέασαν περισσότερο περιοχές στις Σέρρες, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions