Αρχική Ειδήσεις Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – «Τα λεφτά στη μάνα μου» έγραφε σε μηνύματα η 12χρονη

Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – «Τα λεφτά στη μάνα μου» έγραφε σε μηνύματα η 12χρονη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την κατάθεση της ανήλικης

με Έλενα Τσιουρλή

Τον δρόμο των φυλακών παίρνει και η μητέρα της 12χρονης με την κατηγορία  για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της. Παρότι τα αρνήθηκε όλα δεν έπεισε κανέναν για την αθωότητα της σχετικά με το ότι είναι αμέτοχη σε όλα.

Δύο ήταν τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της κατηγορουμένης, η οποία έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγηση της για 4 εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της.

Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Ερωτήσεις δέχθηκε, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του. Η θέση της μητέρας, είναι ότι σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον Μίχο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με τον 53χρονο για να μην καταλάβει κάτι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν την απόφαση για προφυλάκιση της κατηγορουμένης, «πατώντας» στα εμβάσματα σε λογαριασμό της από «πελάτες» του παιδιού της, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της προς υποψήφιους «πελάτες» που έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου».

Η 37χρονη φέρεται να δήλωσε άγνοια υποστηρίζοντας πως τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό δεν τον χρησιμοποιεί. Είπε μάλιστα πως χειρίζεται έναν νέο λογαριασμό που άνοιξε λόγω των προνοιακών επιδομάτων που παίρνει σαν πολύτεκνη με 6 ανήλικα παιδιά.
Ακόμη ρωτήθηκε για τον Ηλία Μίχο και την σχέση που είχε μαζί του. Η 37χρονη υποστήριξε πως εργαζόταν στο κατάστημα του στον Κολωνό. Όταν σταμάτησε (η 37χρονη), η κόρη της εξακολουθούσε να πηγαίνει περιστασιακά στο μαγαζί προκειμένου να τον βοηθά με τις ελαφριές δουλειές και εκείνος της έδινε το χαρτζιλίκι της.
Δεν είχε πέσει στην αντίληψη της υποστήριξε το τι ζούσε το παιδί της στα χέρια του.

Η 12χρονη αναφέρει πως δεν ξέρει, αν κάποιος έπαιρνε χρήματα, πάντως δεν έδιναν τίποτα στην ίδια ενώ η κατάθεση έχει δοθεί, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της, έχει γίνει με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και τις επόμενες ημέρες καθώς θα εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης ενώ την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί το εάν και αλλά παιδιά της οικογένειας έχουν πέσει θύματα βιασμού ή μαστροπείας

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions