Αρχική Ειδήσεις Λαύριο: 46χρονος βίασε 4 φορές τον ανιψιό του βρέθηκε ξανά έξω το σχολείο του και τον έψαχνε

Λαύριο: 46χρονος βίασε 4 φορές τον ανιψιό του βρέθηκε ξανά έξω το σχολείο του και τον έψαχνε

Στις 26/9 είχε απολογηθεί για γενετήσια πράξη, βιασμό σε ανήλικο, απειλή, ναρκωτικά και του έδωσαν περιοριστικά μέτρα προς τον ανιψιό του

με Έλενα Τσιουρλή

Μια νέα αποκάλυψη που σοκάρει σχετικά με υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου αγοριού στο Λαύριο από τον θείο του ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ένα χρόνο μετά. Ο 46χρονος, βίασε τον 13χρονο ανιψιό του 4 φορές το 2021 και τον φετινό Αύγουστο ο παιδοβιαστής άρχισε να προσεγγίζει και πάλι τον ανήλικο, με τους ίδιους σκοπούς. Το παιδί, ωστόσο, ενημέρωσε τη μητέρα του για τον εφιάλτη και εκείνη τον κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ.

Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε ξανά έξω από το σχολείο του να αναζητά το 13χρονο παιδί.

Στις 26/9 είχε απολογηθεί για γενετήσια πράξη, βιασμό, απειλή, ναρκωτικά. Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς να μην φύγει εκτός Ελλάδος να μην πλησιάσει τον ανήλικο και το σχολείο του.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Συγκεκριμένα πήγαινε έξω από το σχολείο του παιδιού και του έστελνε πιεστικά μηνύματα στο Instagram με σκοπό να πιέσει και πάλι το παιδί για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο 46χρονος είχε απολογηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη και βιασμό ανηλίκου, απειλή και ναρκωτικά.

Τότε, είχε αφεθεί ελευθερος, αφού του απαγορεύτηκε μεταξύ άλλων να πλησιάζει τον ανήλικο και το σχολείο του. Την περασμένη εβδομάδα όμως, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, καθώς επιχείρησε για ακόμα μια φορά να προσεγγίσει το παιδί. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και την Τετάρτη, μετά την ενημέρωση της Ανακρίτριας για την παραβίαση των περιοριστικών όρων, συνελήφθη εκ νέου και αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

 

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions