Αρχική Ειδήσεις Μάνδρα: 14χρονος σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα – Υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα τους

Μάνδρα: 14χρονος σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα – Υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα τους

Ο 14χρονος ισχυρίζεται ότι τον σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του ωστόσο οι καταθέσεις που έδωσαν αυτός και ο πατέρας του έχουν κενά

με Έλενα Τσιουρλή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δολοφονία του 17χρονου από σφαίρα στο κεφάλι στην Μάνδρα Αττικής όπου σύμφωνα με τον 14χρονο αδερφό του τον σκότωσε κατά λάθος. Στην αρχική του κατάθεση ωστόσο είπε ότι ενώ βρισκόταν μαζί με τον αδερφό του στα πρόβατα, κάποια στιγμή χωρίστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον βρει. «Δεν μπορούσα να τον βρω και έτσι αποφάσισα να γυρίσω σπίτι».

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο ερημικής περιοχής στη θέση «Λούτσα» από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Δίπλα στη σορό του 17χρονου βρέθηκαν 2 κάλυκες από από κυνηγητικό όπλο. Ο πατέρας υποστήριξε πως ο ίδιος δεν κατέχει καραμπίνα και ότι έστειλε τους γιούς του στην περιοχή για να μαζέψουν τα πρόβατα.

Ο 14χρονος και ο πατέρας του βρισκόταν στη ΓΑΔΑ όπου κατέθεταν για 9 ώρες.

Ο 14χρονος είπε προφορικά στο κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που είχε μεταβει στη Μάνδρα ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του και πήγε στο σημείο για αναπαράσταση. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει με μεγάλη προσοχή και την ομολογία, αλλά και τα στοιχεία που δίνει ο 14χρονος, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν «κενά» και σημεία που δεν «δένουν»- ακόμη τουλάχιστον, στην υπόθεση.

Στις 28 Ιουνίου 2021 το «Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε ανώνυμη αφορά στην εθνική γραμμή για τα SOS. «Βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους», αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωση. Την ίδια ημέρα, η αναφορά εστάλη στην αρμόδια εισαγγελία, προς διερεύνηση.

Ακολούθησε νέα ανώνυμη αναφορά, για την ίδια οικογένεια, στις 19 Απριλίου 2022. «Μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο», επισημαίνει η οργάνωση. Μία ημέρα αργότερα, η αναφορά εστάλη και πάλι στην αρμόδια εισαγγελία, με την ένδειξη του επείγοντος.

Η ΕΛΑΣ είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ. Από την προανάκριση φέρεται να έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions