Αρχική Ειδήσεις Μεγάλη φωτιά τώρα στην Νέα Πέραμο

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Νέα Πέραμο

Δόθηκε εντολή εκκένωσης στην Άνω Βλυχάδα, κλειστή η Ολυμπία Οδός

με Έλενα Τσιουρλή

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Νέα Πέραμο, λίγο μετά τα διόδια της Ελευσίνας ενώ έκλεισε η Ολυμπία Οδός από Ελεύσινα μέχρι Μάνδρα και για τα δύο ρεύματα.

Λίγο μετά δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού Άνω Βλυχάδα (πάνω από την Εθνική) για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τη μαρτυρία του αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, Κωνσταντίνου Φυλακτού.

Οι κάτοικοι δέχτηκαν στη συνέχεια 112 με το μήνυμα «Αν βρίσκεστε στην Άνω_Βλυχάδα εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου».

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο περίπου 10 χιλιόμετρα από τα διόδια της Ελευσίνας στην κατεύθυνση προς Κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη καθώς 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το  για εναέριο συντονισμό και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή και από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται αυτή την ώρα, λόγω της φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Λουτρόπυργος Νέας Περάμου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Συγκεκριμένα, έχει κλείσει η Ολυμπία Οδός και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά Εθνική Οδό.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions