Αρχική Θέατρο Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι στον χώρο Η

Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι στον χώρο Η

Ένας εφιάλτης με σπλάτερ και κωμικά στοιχεία, μια παρανοϊκή και ωμά διασκεδαστική κούρσα, παραβολή της παράλογης πραγματικότητάς μας. Ο Γιώργος Κουτλής, νεαρός σκηνοθέτης που συνεπήρε το αθηναϊκό κοινό με τους ξέφρενους Παίχτες του Γκόγκολ, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία ενός σύγχρονου έργου με την υπογραφή του ανατρεπτικού δραματουργού της Σάουμπυνε Marius von Mayenburg.

με Παναγιώτης Χασάπης

Ο «Μ» βρίσκεται στο αδιέξοδο ενός εγκαταλελειμμένου δρόμου. Δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε εδώ. Το μόνο πράγμα που θυμάται είναι ότι έφαγε μύδια. Η νύχτα πέφτει βαριά και ώσπου να ξημερώσει ο «Μ» θα έχει μαχαιρωθεί, θα έχει μαχαιρώσει, θα έχει γνωρίσει ανθρώπους που θέλουν να τον φάνε, θα έχει δει τον χρόνο να στέκει ακίνητος και μόνο στο τέλος, για πρώτη φορά, θα νιώσει πως δεν φοβάται.

Πνευματικά δικαιώματα: Εκδόσεις Henschel SCHAUSPIEL Theaterverlag Berlin GmbH και ο αποκλειστικός εκπρόσωπός τους στην Ελλάδα και την Κύπρο, η θεατρική ομάδα «Ηθικόν ακμαιότατον» και ο κ. Θανάσης Σαράντος

Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions