Αρχική Ειδήσεις Πνιγμός 6χρονης: Ερωτήματα για τον πνιγμό της – Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Πνιγμός 6χρονης: Ερωτήματα για τον πνιγμό της – Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Σήμερα απολογείται ο πατέρας της 6χρονης - «Φορούσε ρούχα, όχι μαγιό», λέει ο ψαροντουφεκάς που την ανέσυρε

με Έλενα Τσιουρλή

Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε στην παραλία της Κορίνθου το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα ο πατέρας, που είναι σε διάσταση με τη μητέρα του κοριτσιού, πήρε την κόρη του για να πάνε στην παραλία. Το παιδί δεν ήξερε κολύμπι και φορούσε σωσίβιο ανέφερε. Κάποια στιγμή, ενώ βρίσκονταν σε απόσταση 10-15 μ. από την ακτή, πλησίασε δεμένη βάρκα, προκειμένου να ανεβάσει την κόρη του σε αυτή, όπως είπε στους Λιμενικούς, σύμφωνα με το Star. Όμως, η 6χρονη Αμέλια του γλίστρησε και της έφυγε στο σωσίβιο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον βυθό και ο ίδιος ο πατέρας της, δεν έκανε καμία προσπάθεια να την σώσει, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για την στάση που κράτησε όση ώρα έβλεπε το παιδί του να πνίγεται. Ο ίδιος ωστόσο, ως υπεράσπιση προς τον εαυτό του, υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να βουτήξει για να σώσει το παιδί, επειδή πάσχει από άσθμα.

Σοκάρει η αναφορά του άντρα που εντόπισε και ανέσυρε την 6χρονη η οποία προκαλεί πολλά ερωτήματα προς το πρόσωπο του πατέρα του παιδιού.

Το παιδί ανέσυρε από το νερό ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπουνάς. «Τα νερά ήταν θολά λόγω καιρού, είχε κύμα. Η απόσταση που ήμουν κάτω από τη βάρκα ήταν 1-2 μέτρα. Κολυμπούσα από κάτω, έκανα ψαροντούφεκο και κοιτάω πάνω. Κουνιόντουσαν χέρια και πόδια. Μπα, λέω, δεν μπορεί, ιδέα μου είναι. Κάτω ακριβώς από τον πάτο της βάρκας. Αυτή η συγκεκριμένη βάρκα ήταν ίσια από κάτω, δεν ήταν καμπυλωτή», περιέγραψε μιλώντας στο Star.

«Κοιτάω καλά, βλέπω άνθρωπο, βλέπω ότι είναι παιδί. Βγάζω το κεφάλι από το νερό και φωνάζω στη γυναίκα μου: “Φανή, Φανή, πάρε την αστυνομία, το λιμενικό, πέθανε παιδί”. Βούτηξα ξανά, πιάνω το παιδί από το χέρι, το βγάζω έξω και με το που το ακουμπάω στα χαλίκια, το παιδί ξεκίνησε να βγάζει νερό και αφρούς από το στόμα. Έκανε εμετό, έβγαζε φαγητά. Το παιδί ήταν φουλ φαγωμένο», συμπλήρωσε ο κ. Μπουνάς.

Ερωτηθείς τι φορούσε το κορίτσι όταν το ανέσυρε, είπε ότι το βρήκε με ρούχα. «Φορούσε δύο πέδιλα, όχι παραλίας, πέδιλα που πας βόλτα. Ένα σορτσάκι και μία μπλούζα αμάνικη. Δεν φόραγε, ούτε κάτω, ούτε πάνω μαγιό. Όταν εγώ βρήκα το παιδί, ήτανε γύρω στα 10-15 μέτρα μέσα η βάρκα από την ακτή, από την αμμουδιά. Το βάθος του νερού ήταν γύρω στα 5-7 μέτρα κάτω. Δεν ήταν κανείς στην παραλία, ήμουνα μόνο εγώ, η γυναίκα μου, ένας άλλος γείτονας, που είχε κάτσει για λίγο και έφυγε, ο οποίος είχε δώσει κι αυτός κατάθεση», συμπλήρωσε.

Σήμερα θα γίνει και η απολογία του πατέρα της 6χρονης που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας. Υπενθυμίζεται ότι στον πατέρα του κοριτσιού ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions