Αρχική Ειδήσεις Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείτε να καταθέσει ως ύποπτη για την ανθρωποκτονία της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείτε να καταθέσει ως ύποπτη για την ανθρωποκτονία της Μαλένας και της Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει ως η μόνη ύποπτη για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της

με Έλενα Τσιουρλή

Βάση των ιατροδικαστικών αποτελεσμάτων όπου απέδειξαν μετά την δολοφονία της Τζωρτζίνας, την δολοφονία των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας η μητέρα των κοριτσιών καλείται από τους εισαγγελείς να δώσει κατάθεση ως η μόνη και βασική ύποπτη για τους φόνους. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απ. Ανδρέου που χειρίζονταν την έρευνα για τα δύο μωρά, μελέτησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν προανακριτικά οι αστυνομικές αρχές και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η μοναδική ύποπτη για τις δύο ανθρωποκτονίες της 6μηνων Ίριδας και 3,5 ετών Μαλένας.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και ατόμων του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και το πρόσφατο πόρισμα που μιλά για θάνατο λόγω ασφυξίας.

Η 33χρονη που έχει ήδη προφυλακιστεί για την δολοφονία της μεγαλύτερης της κόρης Τζωρτζίνα, αφότου τα μέλη του τμήματος Ανθρωποκτονιών μεταβούν στον Κορυδαλλό όπου κρατείτε και την ενημερώσουν για την κατάθεση που ζητείτε να δώσει και έπειτα αφού πραγματοποιηθεί, η δικογραφία θα επιστρέψει στους εισαγγελείς, οι οποίοι είναι εκείνοι που θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε περίπτωση που οι ενδείξεις σε βάρος της μητέρας είναι επαρκείς και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην ανάκριση.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions