Αρχική Ειδήσεις Στην κορυφή του Netflix η ιστορία του αμετανόητου κανίβαλου serial killer Τζέφρι Ντάμερ

Στην κορυφή του Netflix η ιστορία του αμετανόητου κανίβαλου serial killer Τζέφρι Ντάμερ

Ο σκηνοθέτης του American Horror Story συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον Evan Peters, ο οποίος υποδύεται ένα από τους διασημότερους serial killers

με Έλενα Τσιουρλή

Η σειρά που κάνει πάταγο στην πλατφόρμα του Netflix ακολουθεί τον Τζέφρι Ντάμερ και τα φρικιαστικά εγκλήματα που διέπραξε. Ο Ράιαν Μέρφι υπογράφει την παραγωγή «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» («Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ») που περιγράφει σε δέκα εξαντλητικά επεισόδια με σχεδόν αηδιαστικές λεπτομέρειες τη δράση του Ντάμερ, ο οποίος από το 1978 μέχρι και το 1991 δολοφόνησε δεκαεπτά νεαρούς άνδρες, τους οποίους στη συνέχεια κατακρεούργησε και μερικούς τους έτρωγε.
Ο κατα συρροή δολοφόνος σκότωσε 17 ανθρώπους μέχρι να καταφέρουν να τον συλλάβουν και αυτό ακριβώς προβάλλεται και στην σειρά, την αποτυχία της αστυνομίας να τον συλλάβουν με αποτέλεσμα να διευκολύνουν τη δράση του πάνω από μία δεκαετία.
Σε συνέντευξη του ο πρωταγωνιστής Έβαν Πίτερς είπε ότι «ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνω στη ζωή μου […] «Αφορά το πώς η κοινωνία και το σύστημά μας απέτυχαν τόσες φορές να τον σταματήσουν εξαιτίας του ρατσισμού, της ομοφοβίας. Είναι απλώς μια τραγική ιστορία».
Η σειρά του Netflix «Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ», η οποία είναι μια αφήγηση πραγματικών γεγονότων, έχει επίσης μια κριτική ματιά στον συστημικό ρατσισμό, τα προνόμια των λευκών, την ομοφοβία και τις θεσμικές αποτυχίες που επέτρεψαν στον Ντάμερ να δολοφονήσει τα θύματά του. Αυτοί οι άνδρες και τα αγόρια ήταν κυρίως ανήλικοι και έγχρωμοι, ενώ τουλάχιστον πέντε από τα θύματα του Ντάμερ σκοτώθηκαν αφού οι αρχές επιβολής του νόμου ειδοποιήθηκαν για τις συμπεριφορές του δολοφόνου.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions