Αρχική Ειδήσεις Το νέο viral album του Saske

Το νέο viral album του Saske

Μάθετε περισσότερα...

με Παναγιώτης Χασάπης

Ο Saske, ένας από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες ράπερ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Saskepticism Vol. 1».

Το  «Saskepticism Vol. 1» που αποτέλεσε το μουσικό ντεμπούτο του Saske το 2019 στην ηλικία των 19 περιελάβανε πολλές μουσικές επιτυχίες, όπως το «Cyan» που ήταν ένα από τα μεγάλα hit του καλοκαιριού. Τα επόμενα χρόνια ο Saske κυκλοφόρησε πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες με ίσως το πιο γνωστό να είναι το «NASA» με τον Rack που ακούγαμε παντού ολόκληρο το καλοκαίρι του 2021.

Έτσι, μερικά χρόνια αργότερα και έχοντας καταφέρει να εδραιωθεί θα έλεγε κανείς στην εγχώρια ελληνική ραπ σκηνή ο Saske κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Saskepticism Vol. 2». Συγκεκριμένα, το άλμπουμ κυκλοφόρησε σήμερα Μ. Παρασκευή (22/4) από την Offbeat Records στο Spotify και έχει 20 κομμάτια, ενώ σε μερικά κομμάτια μάλιστα ο Saske έχει συνεργαστεί με τους Kareem Kalokoh, Sigma, Hawk και Rack.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως είχαμε πάρει μία πρώτη «γεύση» από το νέο άλμπουμ του Saske πριν δύο μήνες, όταν κυκλοφόρησε το clip για το PADOU που ανήκει στο «Saskepticism Vol. 2» και κατάφερε για ακόμη μία φορά να κερδίσει το κοινό με το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions