Αρχική Ειδήσεις Τέξας: Πυροβόλησε την σύζυγο του, σκότωσε την πεθερά και απήγαγε το νεογέννητο παιδί του

Τέξας: Πυροβόλησε την σύζυγο του, σκότωσε την πεθερά και απήγαγε το νεογέννητο παιδί του

Ο άντρας πυροβόλησε την γυναίκα του, σκότωσε την μητέρα της, απήγαγε το νεογέννητο παιδί του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

με Έλενα Τσιουρλή

Το ABC13 μετέδωσε ότι το αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα μπροστά στον 14χρονο γιο του δράστη, ο οποίος έφυγε τρέχοντας από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια.

Όταν κλήθηκε η αστυνομία να καταφθάσει στο σημείο του εγκλήματος, βρήκε τις 2 γυναίκες με τραύματα στο κεφάλι από σφαίρες. Η γυναίκα του δράστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η μητέρα της πέθανε επί τόπου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος Obinna Igbokwe, πυροβόλησε τη σύζυγο και την πεθερά του μετά από καβγά για την επιμέλεια των παιδιών και διέφυγε με τον μικρό γιο του, Mansa Igbokwe.

Η απαγωγή του τριών μηνών βρέφους οδήγησε σε έκδοση Amber Alert για το μωρό, με τις αρχές να λένε ότι ο Mansa «διέτρεχε άμεσο κίνδυνο σοβαρού σωματικού τραυματισμού ή θανάτου».

Γύρω στα μεσάνυχτα, οι ντετέκτιβ της Κομητείας Μοντγκόμερι έλαβαν κλήση από την αστυνομία της Κορσικάνα που τους ενημέρωσε ότι είχαν υπό τη φροντίδα τους το μωρό. «Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Κορσικάνα, ένας άνδρας άφησε το παιδί σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου σε ξενοδοχείο και είπε ότι θα επέστρεφε αμέσως, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μοντγκόμερι.

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι ένας καταζητούμενος άνδρας σταμάτησε σε χώρο στάθμευσης όπου οι αξιωματικοί είδαν και άκουσαν έναν πυροβολισμό μέσα στο Honda. Παρά την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο του Ντάλας πριν από το ξημέρωμα. Το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και πλέον βρίσκεται με τα άλλα μέλη της οικογένειας του.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions