Αρχική Ειδήσεις Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εξετάζουν οι αρχές τις 367 συνομιλίες του Μίχου με τους επίδοξους βιαστές

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εξετάζουν οι αρχές τις 367 συνομιλίες του Μίχου με τους επίδοξους βιαστές

Ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει 51 προφίλ για την 12χρονη

με Έλενα Τσιουρλή

Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις συνομιλίες του Ηλία Μίχου με άλλους επίδοξους βιαστές της 12χρονης, μέσω εφαρμογών γνωριμιών και όχι μόνο.

Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί 367 συνομιλίες που έχουν πραγματοποιηθεί από προφίλ με χρήστες που είχαν 6ψηφια ID.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να ζητούσε από 50 έως 230 ευρώ, ενώ προέτρεπε τους αγνώστους να επικοινωνήσουν με την 12χρονη, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής.

Συνολικά, είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ της ανήλικης, από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι μέσα από την εξέτασή τους θα προκύψουν νέα εντάλματα σύλληψης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν υποβληθεί περί τα 100 – 150 αιτήματα ταυτοποίησης ιδιοκτητών για κινητά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της ανήλικης μιας σειράς προσώπων.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έβαλαν στο μικροσκόπιο πέντε κινητά τηλέφωνα, από τα οποία άγνωστοι επικοινωνούσαν με το παιδί.

Ένα εκ των κινητών τηλεφώνων αντιστοιχούσε στον Ιωάννη Σοφιανίδη που ήδη προφυλακίστηκε, ενώ ένα δεύτερο αντιστοιχούσε σε μια γυναίκα από την Αττική η οποία και κατέθεσε πως της είχαν κλέψει το 2018 μια τσάντα με πολλά καρτοκινητά στο μετρό της Ομόνοιας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions