Αρχική Ειδήσεις Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης Ναυτικού Δόκιμου

Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης Ναυτικού Δόκιμου

Υπάρχουν ερωτηματικά για τον θάνατο της στο πλοίο Προμηθεύς

με Έλενα Τσιουρλή

Η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος επέβαινε στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» όταν ξαφνικά εμφάνισε υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο. στη Νάπολη της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιδείνωσή της ήταν ραγδαία και εισήχθη στη ΜΕΘ, όμως το πρωί της Πέμπτης η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Σε ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο για την γρήγορη μεταφορά της στο νοσοκομείο η απάντηση ήταν ότι αρχικά δεν ενέπνεε ανησυχία η κατάστασή της και η ραγδαία επιδείνωση παρουσιάστηκε μετά την εισαγωγή της ναυτικής δοκίμου στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως συναγερμός είχε σημάνει και για άλλους δύο δόκιμους που είχαν πυρετό, αλλά εκείνοι αποδείχθηκαν πως απλά είχαν τροφική δηλητηρίαση.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MEGA, στο μικροσκόπιο έχει μπει το διάστημα από 18 έως 21 Αυγούστου, που τα δύο πλοία είχαν δέσει στο λιμάνι Λαγκουλέτ στην Τυνησία. Οι έρευνες τώρα επικεντρώνονται στο αν κατά τη διάρκεια κάποιας εξόδου από το πλοίο η Θάλεια δοκίμασε κάτι ή έφαγε κάτι που τη δηλητηρίασε. Η Θάλεια μέρες νωρίτερα από το ταξίδι της στην Τυνησία είχε νοσήσει με κορονοϊό αλλά όταν τα πλοία έδεσαν εκεί, ήταν αρνητική.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions