Αρχική Ειδήσεις Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος στη θάλασσα – Οι φίλου νόμιζαν πως έκανε πλάκα

Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος στη θάλασσα – Οι φίλου νόμιζαν πως έκανε πλάκα

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας

με Έλενα Τσιουρλή

Η τραγωδία σημειώθηκε στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, όπου ο 15χρονος είχε πάει με την παρέα για μπάνιο με εκδρομικό λεωφορείο. Εκεί τα παιδιά χωρίς να έχουν απομακρυνθεί πολύ από την ακτή, σε απόσταση 4 μέτρων από την αμμουδιά οι φίλοι του είδαν τον 15χρονο μπρούμυτα και αρχικά υπέθεσαν πως τους κάνει πλάκα. Όταν ο ξάδερφος του 15χρονου αντιλήφθηκε ότι δεν έχει τις αισθήσεις του άρχισε να καλεί για βοήθεια και λουόμενοι που βρισκόταν στο σημείο ανέσυραν τον 15χρονο από την θάλασσα νεκρό.

«Τα παιδιά ήταν μέσα στην θάλασσα και κάποια στιγμή ξεκίνησαν να φωνάζουν για βοήθεια. Το παλικάρι ήταν μπρούμυτα και επέπλεε στο νερό. Το βγάλαμε στην αμμουδιά, αλλά το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και έβγαζε αφρούς από το στόμα», ανέφερε ένας από τους λουόμενους που συμμετείχε στις προσπάθειες για τη διάσωση του 15χρονου.

«Το παιδί είχε χάσεις τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει συμβεί κάτι, όπως μας είπαν οι φίλοι του», ανέφερε άλλος λουόμενος, τονίζοντας ότι όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

«Το περιστατικό έγινε περίπου στις 12.30. Τρέξαμε με απινιδωτές και κάναμε ότι μπορούσαμε, ήρθε και το ασθενοφόρο, όμως ήταν αργά. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και δεν μπορούμε να συνέλθουμε έπειτα από αυτό που αντικρίσαμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κοινότητας.

Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε όταν έμαθε για το χαμό του γιού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions