Αρχική Ειδήσεις Νέα Υόρκη: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε βαλίτσες

Νέα Υόρκη: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε βαλίτσες

Βασικός ύποπτος ο σύντροφος της

με Έλενα Τσιουρλή

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα ήρθαν αντιμέτωποι οι άνδρες της υπηρεσίας ασφάλειας ενός κτηρίου στην Νέα Υόρκη όταν εντόπισαν σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν ανθρώπινα μέλη μοιρασμένα σε βαλίτσες, έναν μπαλτά και μια λίμνη αίματος.  Οι σεκιούριτι του κτηρίου πήγαν σκόπιμα στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου όπου έμενε μια 22χρονη την οποία είχαν να δουν για περίπου ένα μήνα και είχαν ανησυχήσει και ενώ αρχικά ο φίλος του θύματος και ένας ακόμη άντρας εμπόδιζαν τους σεκιούριτι από το να μπουν στο διαμέρισμα.  Όταν ο φίλος της γυναίκας αρνήθηκε να αφήσει τους σεκιούριτι να μπουν μέσα για να κάνουν τον έλεγχο,  εκείνοι είπαν ότι θα καλέσουν αστυνομικούς. Όταν έφυγαν, οι δύο άνδρες βγήκαν κρυφά από το σπίτι κρατώντας μια τσάντα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Όταν τελικά εισήρθαν εντόπισαν την 22χρονη, διαμελισμένη στις βαλίτσες ενώ στο διαμέρισμα υπήρξαν αίματα στο μπάνιο,  έντονη δυσοσμία του πτώματος και ένας ματωμένος μπαλτάς.

Αμέσως κάλεσαν το 911.  Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, άνοιξαν τις βαλίτσες και έκαναν λόγο για μια «προφανή σκηνή εγκλήματος» «Μεγάλη ποσότητα αίματος» βρέθηκε στην τοποθεσία, δήλωσαν αστυνομικοί το βράδυ της Τρίτης.

Ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης ερευνά τα ευρήματα προκειμένου να ταυτοποιηθεί το πτώμα και να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.  Ένα άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση έχει εντοπιστεί από τις Αρχές και αναζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης για ανάκριση.  Κάτοικοι που ζουν στο κτίριο αναφέρουν ότι η γυναίκα που διέμενε στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα μέλη, είχε συχνά καβγάδες με τον σύντροφό της .

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions