Αρχική Ειδήσεις Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη στην Αλβανία ο βιαστής με το τατουάζ

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη στην Αλβανία ο βιαστής με το τατουάζ

Ο 45χρονος βιαστής είναι πατέρας 3 παιδιών

με Έλενα Τσιουρλή

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, συνελήφθη ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο να κρυφτεί στην πατρίδα του στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε επικοινωνήσει χθες με τον Αλβανό ομόλογό του για την επιτάχυνση των διαδικασιών εντοπισμού του 45χρονου.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 2:30 τα ξημερώματα παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές.

“Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο”, έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός.

Όπως ενημέρωσε επίσης ο κ. Θεοδωρικάκος, ο 45χρονος βιαστής “θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος, που είναι πατέρας τριών παιδιών, έχει εκδοθεί στην Ελλάδα και αυτή την ώρα βρίσκεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο 45χρονος με αλβανική καταγωγή, βίασε μια 34χρονη γυναίκα με την απειλή μαχαιριού ενώ το ίδιο βράδυ αποπειράθηκε ξανά να βιάσει και άλλη γυναίκα. ύστερα από καταγγελίες για έναν βιασμό και μια ακόμα απόπειρα στο Παλαιό Φάληρο, διέφυγε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς το πρωί στις 27ης Οκτωβρίου.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions