Αρχική Ειδήσεις Αγρίνιο: Σκληρή παιδική πορνογραφία είχε στην κατοχή του ο 28χρονος που βίαζε το 4χρονο αγοράκι

Αγρίνιο: Σκληρή παιδική πορνογραφία είχε στην κατοχή του ο 28χρονος που βίαζε το 4χρονο αγοράκι

Στον υπολογιστή που βρέθηκε η παιδική πορνογραφία είχε πρόσβαση αυτός και η μητέρα του

με Έλενα Τσιουρλή

Για δεύτερη φορά αναμένεται να διαβεί το κατώφλι του στρατιωτικού Ανακριτή των Ιωαννίνων εντός της εβδομάδας ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αφού μετά την κατηγορία του για ασέλγεια στο 4χρονο αγοράκι και την συνοχή της μητέρας του και την επίγνωση των πράξεων του γιού της στο παιδάκι, διεξήχθη έρευνα στον υπολογιστή του 28χρονου όπου βρέθηκε υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας με αγοράκια κάτω των 10 ετών και σοκαριστικού περιεχομένου. Σημειώνεται ότι πρόσβαση στο λάπτοπ είχε και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions