Αρχική Ειδήσεις Καλιφόρνια: Αυτοκίνητο παρέσυρε 22 αστυνομικούς

Καλιφόρνια: Αυτοκίνητο παρέσυρε 22 αστυνομικούς

Ο νεαρός οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο ο οδηγός όσο και οι 22 αστυνομικοί – 5 εξ αυτών σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

με Έλενα Τσιουρλή

Η ξέφρενη πορεία ενός αυτοκινήτου  στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε δρόμο της πόλης Γουίτιερ, στην πολιτεία της Καλιφόρνια είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 22 νεοσύλλεκτων αστυνομικών και του νεαρού οδηγού του οχήματος. Μάλιστα, 5 από τους αστυνομικούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ αλλά όπως διαπιστώθηκε δεν ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης, αλλά ο ίδιος είπε ότι τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.

Οι αστυνομικοί βρισκόταν σε πρωινή εκπαίδευση και έκαναν τζόκινγκ την ώρα που ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε και τους 22  αστυνομικούς χωρίς καν να επιχειρήσει να φρενάρει, αντιθέτως, ορισμένοι από τους εκπαιδευόμενους είπαν πως άκουσαν το αυτοκίνητο να επιταχύνει πριν πέσει πάνω τους, είπε ο σερίφης.

Ο τόπος του ατυχήματος θύμιζε «αεροπορικό δυστύχημα», είπε χαρακτηριστικά ο Άλεξ Βιγιανουέβα, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Υπήρχαν ανθρώπινα σώματα «σκορπισμένα παντού, με διάφορα τραύματα», έβλεπε κανείς ακόμα και «διαμελισμένους» νεοσύλλεκτους. Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται διασωληνωμένος, πρόσθεσε.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions