Αρχική Ειδήσεις Αχαΐα: 44χρονη βρέθηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης

Αχαΐα: 44χρονη βρέθηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης

Η 44χρονη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον ένα μήνα - Έπασχε από ανορεξία και κατάθλιψη και ενώ της προσφέρθηκε βοήθεια την αρνήθηκε

με Έλενα Τσιουρλή

Μια 44χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο χωριό Καλάνος  Αχαΐας σε πολύ προχωρημένη σήψη σε κατάσταση μουμιοποιήσης.
Η 44χρονη συγκεκριμένα, βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και μουμιοποιημένη, ενώ μέχρι ώρας δεν έχει διευκρινιστεί ο χρόνος θανάτου της. Η γυναίκα έπασχε από ανορεξία και κατάθλιψη και παρόλο που της είχε προσφερθεί βοήθεια την αρνήθηκε. «Την είχαν πλησιάσει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, την είχαν ρωτήσει αν θέλει κάτι, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί την όποια βοήθεια» λέει  ο πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Σταθόπουλος

“Δυστυχώς όταν πήγα να την ψάξω στο σπίτι της ήταν πλέον αργά την βρήκα νεκρή και σε άσχημη κατάσταση. Η Βασιλική τα τελευταία πέντε χρόνια είχε επιστρέψει στο χωριό, αλλά ήταν απόμακρη δεν κατάφερε ποτέ να κοινωνικοποιηθεί. Την είχαν πλησιάσει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, την είχαν ρωτήσει αν θέλει κάτι, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί την όποια βοήθεια. Ο αδελφός που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος της, της πήγαινε τρόφιμα που και που. Μάλιστα την τελευταία φορά που την επισκέφτηκε εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα να βρεθούν τα τρόφιμα έξω από την πόρτα”.

Η οικογένεια της το 1981 είχε βιώσει μάλιστα το δικό της δράμα καθώς είχε αυτοκτονήσει η μητέρα της, αφήνοντας πίσω δυο παιδιά 3 και 4 ετών : “H μητέρα της αυτοκτόνησε το 1981 είχε λουστεί με εύφλεκτο υλικό, οινόπνευμα και βρέθηκε καμμένη μέσα στην μπανιέρα. Τώρα τι κουβαλούσε το κορίτσι αυτό από την ιστορία της μητέρας του μόνο εκείνο ξέρει. Ο πατέρας της είχε παντρευτεί ξανά”.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions