Αρχική Ειδήσεις Αιγάλεω: Στον ανακριτή διευθυντής ΕΠΑΛ όπου πιάστηκε στα χέρια με μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο για ράμματα

Αιγάλεω: Στον ανακριτή διευθυντής ΕΠΑΛ όπου πιάστηκε στα χέρια με μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο για ράμματα

Στο σχολείο έφτασε η Αστυνομία και συνελήφθησαν ο διευθυντής και ο 16χρονος μαθητής

με Έλενα Τσιουρλή

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τετάρτη ο διευθυντής του ΕΠΑΛ που πιάστηκε στα χέρια με 16χρονο μαθητή του σχολείου. Ο λόγος φαίνεται να ήταν ότι ο  διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Δευτέρα το πρωί (3/10) είχε γίνει σύσκεψη στο ΕΠΑΛ στο οποίο μαθητεύει ο 16χρονος και εκεί αποφάσισαν ότι ίσως πρέπει να γίνει απομάκρυνσή του από το σχολείο. Την Τρίτη το πρωί εμφανίστηκε στο σχολείο με συμμαθητές του προσπαθώντας να κάνουν κατάληψη. Ο διευθυντής πήγε να κλειδώσει την πόρτα για να μην γίνει κατάληψη και ακολούθησαν άσχημες εικόνες.

Όπως περιγράφουν οι μαθητές του σχολείου, ο 16χρονος πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, «έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του». Ο μαθητής σε κίνηση του προς τον διευθυντή χτύπησε σε τζαμαρία με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα στο χέρι.

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» ισχυρίζονται οι μαθητές.

Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί, με τον διευθυντή να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions