Αρχική Ειδήσεις Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καταδικασθέντος για την δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαιν, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απόπειρα δολοφονίας

με Έλενα Τσιουρλή

Ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, την Δευτέρα μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρινού, όπου εκεί μίλησε στο κανάλι του Alpha και κατήγγειλε πως ο πελάτης του δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του όταν και κρατούνταν στον Κορυδαλλό. «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό, και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένη για κάθε κατηγορούμενο. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό, που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά. Εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του».

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο άνδρας είπε «θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions