Αρχική Σας προτείνουμε για σήμερα Book Of The Day: STRANGER THINGS: ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΜΥΑΛΑ

Book Of The Day: STRANGER THINGS: ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΜΥΑΛΑ

To Prequel του Stranger Things που περίμεναν οι φανατικοί θαυμαστές! Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε την αλήθεια πίσω από τη μητέρα της Έντεκα, ετοιμαστείτε να γυρίσει το μυαλό σας Πάνω Κάτω, Upside Down, σε αυτό το συναρπαστικό προεπεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Stranger Things. Το πρώτο -και μοναδικό, μέχρι στιγμής- επίσημο Stranger Things μυθιστόρημα που πηγαίνει την πλοκή πίσω στο 1969, ώστε ο αναγνώστης να μάθει από που ξεκίνησαν όλα! Ένα είδος prequel της τηλεοπτικής σειράς του Netflix που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές στον κόσμο και καθιέρωσε μία νέα τάση στις σειρές φαντασίας/τρόμου: σαν να γράφει ο Stephen King σενάριο για τα X-Files!!! H συγγραφέας Gwenda Bond είναι… ειδική στα prequel, καθώς έχει γράψει την επιτυχημένη τριλογία της Lois Lane, που πραγματεύεται τις περιπέτειές της στην Metropolis προτού γνωρίσει τον Superman!

με Παναγιώτης Χασάπης

Ένα μυστηριώδες εργαστήριο. Ένας σκοτεινός επιστήμονας. Μια μυστική ιστορία.

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε την αλήθεια πίσω από τη μητέρα της Έντεκα, ετοιμαστείτε να γυρίσει το μυαλό σας Πάνω Κάτω, Upside Down, σε αυτό το συναρπαστικό προεπεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Stranger Things. Είναι καλοκαίρι του 1969 και η αναστάτωση των συγκρούσεων δονεί την αμερικάνικη νεολαία, στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Η Τέρι Άιβς, φοιτήτρια σε ένα ήσυχο κολέγιο στην καρδιά της Ιντιάνας, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πιο μακριά από την πρώτη γραμμή στο Βιετνάμ και από τις φλογερές διαμαρτυρίες στην πρωτεύουσα, Ουάσινγκτον.

Όμως ο κόσμος αλλάζει και στην Τέρι δεν αρκεί να παρακολουθεί από μακριά. Όταν μαθαίνει για ένα σημαντικό κυβερνητικό πρόγραμμα στη μικρή πόλη Χόκινς δηλώνει συμμετοχή ως πειραματόζωο για το σχέδιο με την κωδική ονομασία MKULTRA. Βανάκια χωρίς πινακίδες, ένα απομακρυσμένο εργαστήριο χωμένο βαθιά στο δάσος, ουσίες που πειράζουν το μυαλό και χορηγούνται από μυστικοπαθείς ερευνητές. . . κι ένα μυστήριο που η νεαρή, ανήσυχη Τέρι έχει αποφασίσει να το αποκαλύψει.

Όμως πίσω από τους τοίχους του Εθνικού Εργαστηρίου στο Χόκινς —και κάτω από το διαπεραστικό βλέμμα του διευθυντή του, του δρα Μάρτιν Μπρένερ— κρύβεται μια συνωμοσία μεγαλύτερη από οτιδήποτε θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ η Τέρι. Για να την αντιμετωπίσει, θα χρειαστεί τη βοήθεια και των άλλων πειραματόζωων, ανάμεσά τους και ενός τόσο μυστηριώδους ώστε ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξή του — ενός μικρού κοριτσιού με ανεξήγητες υπεράνθρωπες δυνάμεις και αριθμό αντί για όνομα: 008. Μέσα στις αυξανόμενες εντάσεις της νέας δεκαετίας, η Τέρι Άιβς και ο Μάρτιν Μπρένερ αρχίζουν έναν πόλεμο άλλου είδους — έναν όπου το πεδίο της μάχης είναι το ανθρώπινο μυαλό.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions