Αρχική Ειδήσεις Χολαργός: Ταγματάρχης παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αλλά τον άφησαν ελεύθερο

Χολαργός: Ταγματάρχης παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αλλά τον άφησαν ελεύθερο

Ο 16χρονος είναι αθλητής του μποξ και απώθησε με γροθιές τον 38χρονο Ταγματάρχη ενώ οι κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν την αστυνομία

με Έλενα Τσιουρλή

Ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου βγαίνει στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε στον Χολαργό όπου ένας 38χρονος στρατιωτικός με τον βαθμό του ταγματάρχη πλησίασε έναν 16χρονο μαθητή και του έκανε ανήθικες και σεξουαλικές προτάσεις.

Ο ανήλικος επιτάχυνε το βηματισμό του, ωστόσο, ο άγνωστος συνέχισε να τον ακολουθεί. Όταν τον πλησίασε με σκοπό να τον θωπεύσει και να του δείξει στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό, τότε ο έφηβος, που είναι μποξέρ του έδωσε μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και ο 38χρονος στρατιωτικός συνελήφθη.

Μετά την καταγγελία του 16χρονου, στην περιοχή μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον αξιωματικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όταν ο ταγματάρχης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αναγνωρίστηκε από το θύμα της επίθεσής του.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί παρέδωσαν τον ταγματάρχη στην Στρατονομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στο Στρατοδικείο, το οποίο τον άφησε προσωρινά ελεύθερο, με την στρατιωτική Δικαιοσύνη να αποφασίζει πλέον για την περαιτέρω δικαστική πορεία της υπόθεσης.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions