Αρχική Ειδήσεις ΗΠΑ: 12χρονος εισέβαλε στο σχολείο με όπλο και πυροβόλησε έναν 13χρονο

ΗΠΑ: 12χρονος εισέβαλε στο σχολείο με όπλο και πυροβόλησε έναν 13χρονο

Σταθερή παραμένει η υγεία του 13χρονου

με Έλενα Τσιουρλή

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ καθώς άλλη μια ένοπλη επίθεση καταγράφηκε σε σχολείο με δράστη μάλιστα ένα 12χρονο παιδί το οποίο πυροβόλησε έναν 13χρονο. Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στο ανατολικό Όκλαντ, στις ΗΠΑ και σημειώθηκε περί τις 13.30 το μεσημέρι στο Madison Park Academy. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς εντόπισαν έναν 13χρονο με τραύματα όπλου και άλλο ένα 12χρονο που επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη.

Το σχολείο στο οποίο φοιτούν 750 μαθητές εκκενώθηκε ενώ ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του αρχηγού της αστυνομίας Λ.  Άρμστρονγκ τα δύο αγόρια είναι μαθητές του σχολείου. Άλλες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Είναι φοβερό να σκέφτεται κανείς ότι ένα παιδί έρχεται με όπλο στο σχολείο. Κανένας γονέας δεν θέλει να στείλει το παιδί του στο σχολείο και μετά να τον καλέσουν λέγοντας ότι πυροβολήθηκε. Υπάρχουν πάρα πολλά όπλα στους δρόμους μας και είναι θέμα χρόνου να συμβούν τέτοια περιστατικά», είπε ο ίδιος, προτρέποντας τις οικογένειες να παραδώσουν τα όπλα και να «τα πάρουν από τα χέρια των παιδιών».

Τα δύο αγόρια είναι μαθητές του σχολείου, όπου φοιτούν 750 μαθητές, ωστόσο άλλες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα

«Με λυπεί να σκέφτομαι ότι ένα παιδί θα έφερνε όπλο στο σχολείο», είπε ο Άρμστρονγκ. «Κανένας γονέας δεν θέλει να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο την ημέρα και μετά να τον καλέσουν λέγοντας ότι το παιδί σου πυροβολήθηκε. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να ακούσεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν πάρα πολλά όπλα στους δρόμους μας και είναι θέμα χρόνου να συμβούν τέτοια περιστατικά» και προέτρεψε τις οικογένειες να παραδώσουν τα όπλα και να «τα πάρουν από τα χέρια των παιδιών».

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions