Αρχική Ειδήσεις ΗΠΑ: 4 νεκροί φοιτητές στο Αϊντάχο – «Έγκλημα πάθους» δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

ΗΠΑ: 4 νεκροί φοιτητές στο Αϊντάχο – «Έγκλημα πάθους» δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Οι 4 φοιτητές βρέθηκαν νεκροί έξω από την Πανεπιστημιούπολη χωρίς να είναι γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

με Έλενα Τσιουρλή

Νεκροί βρέθηκαν 4 φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο λίγα μέτρα έξω από την Πανεπιστημιούπολη σε ένα σπίτι, την Κυριακή (13/11). Η αστυνομία δεν έκανε γνωστά τα αίτια θανάτου των 4 φοιτητών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους. Πρόκειται για τους: Ethan Chapin, 20 ετών, Madison Mogen, 21 ετών, Xana Kernodle, 20 ετών και Kaylee Goncalves, 21 ετών. Οι τέσσερις φαινόταν ότι ήταν φίλοι σύμφωνα με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία τους μάλιστα, η παρέα των φοιτητών ανέβασε μια φωτογραφία τους σε μια βεράντα ενός σπιτιού.

Ο δήμαρχος, Art Bettge δήλωσε στους New York Times τη Δευτέρα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό, αλλά δεν είπε πώς σκοτώθηκαν τα θύματα ή εάν κάποιος ύποπτος είναι ελεύθερος.

«Με ένα έγκλημα αυτού του μεγέθους, είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις», είπε ο Bettge, σημειώνοντας ότι οι αστυνομικοί χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Bettge φέρεται επίσης να είπε: «Η συνολική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους».

Η ιατροδικαστής της κομητείας Latah Cathy Mabbutt είπε στην εφημερίδα ότι οι αυτοψίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη, αλλά απέκλεισε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Είπε ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα χωρίς την άδεια της αστυνομίας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions