Αρχική Ειδήσεις “Jurassic World Dominion”: Το τέλος μιας εποχής ξεκινά με ένα επίσημο trailer

“Jurassic World Dominion”: Το τέλος μιας εποχής ξεκινά με ένα επίσημο trailer

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Jurassic World Dominion”, το οποίο δείχνει δύο γενιές να ενώνονται για ένα καλοκαιρινό θέαμα!

με Παναγιώτης Χασάπης

Το τρίλεπτο trailer δείχνει όλα το βασικό cast, όπως οι Chris PrattBryce Dallas HowardLaura DernJeff Goldblum και Sam Neill. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Ιουνίου 2022.

Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται: «Αυτό το καλοκαίρι, βιώστε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic καθώς δύο γενιές ενώνονται για πρώτη φορά. Ο Chris Pratt και ο Bryce Dallas Howard συνοδεύονται από τη βραβευμένη με Όσκαρ Laura Dern, τον Jeff Goldblum και τον Sam Neill στο Jurassic World Dominion, μια τολμηρή, επίκαιρη και συναρπαστική νέα περιπέτεια που καλύπτει τον κόσμο. Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World”Colin Trevorrow, το “Dominion” διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή του Isla Nublar. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν —και κυνηγούν— μαζί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναδιαμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει, μια για πάντα, αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν τα κορυφαία αρπακτικά σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας».

Η ταινία σκηνοθετείται και πάλι από τον Colin Trevorrow από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με την Emily Carmichael, βασισμένο σε μια ιστορία των δύο πρώτων σεναρίων του Jurassic World”Derek Conolly και Trevorrow. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι TrevorrowSteven Spielberg και Alexandra Derbyshire.

Δείτε το trailer εδώ:

Πηγή: mikrofwno.gr

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions