Αρχική Ειδήσεις Καπραβέλος: Ξεκίνησε νωρίτερα το 6ο κύμα – Ανάγκη για επαναφορά των μέτρων

Καπραβέλος: Ξεκίνησε νωρίτερα το 6ο κύμα – Ανάγκη για επαναφορά των μέτρων

«Το έκτο κύμα της πανδημίας ξεκίνησε πιο νωρίς, μας εξέπληξε» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος

με Έλενα Τσιουρλή

Ο καθηγητής τόνισε την ανάγκη για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να επαναφερθού για να μην χάσουμε τον έλεγχο της πανδημίας, καθώς ήδη έχει αρχίσει να ασκείτε πίεση στο σύστημα όπως ανέφερε ο ίδιος.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» ο κ. Καπραβέλος σχετικά με το 6ο κύμα πανδημίας, ανέφερε: «Το περιμέναμε το νέο κύμα και λέγαμε ‘προσέξτε τα ακραία χαλαρωτικά μέτρα’» ενώ σχετικά με την παραλλαγή του ιού ανέφερε ότι μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στις μεγάλες ηλικίες. «Κανείς από αυτούς που ήρθαν χθες στο νοσοκομείο δεν είχε κάνει την 4η δόση»

Τέλος, πρόσθεσε την σημαντικότητα της επαναφοράς μερικών υγειονομικών μέτρων.  «Προφανώς και προτείνω μέτρα για να έχουμε ήρεμο καλοκαίρι. Το πρόβλημα αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, Πριν γίνει τσουνάμι πρέπει να λάβουμε μέτρα», δηλαδή χρήση μάσκας και έστω ένα τεστ για τους τουρίστες.

Πηγή: skai.gr

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions