Αρχική Ειδήσεις Μαρούσι: 16χρονη δάγκωσε έναν άντρα που της επιτέθηκε σεξουαλικά για να γλιτώσει

Μαρούσι: 16χρονη δάγκωσε έναν άντρα που της επιτέθηκε σεξουαλικά για να γλιτώσει

Της επιτέθηκε σεξουαλικά σε υπόγειο παρκινγκ

με Έλενα Τσιουρλή

Νέα έρευνα ανοίγει για το τμήμα ανηλίκων έπειτα την καταγγελία μιας 16χρονης η οποία δήλωσε πως κατέβηκε σε υπόγειο παρκινγκ για να πάρει το ποδήλατό της, ο δράστης της επιτέθηκε από πίσω, εκμεταλλευόμενος και το σκοτάδι που υπήρχε στον χώρο. Χωρίς να της μιλήσει, της έκλεισε το στόμα, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας τη δύναμη του σώματός του και τη θώπευσε -όπως ανέφερε το κορίτσι- στον μηρό.

Η ανήλικη μαθήτρια βρήκε τη δύναμη και αντέδρασε, δαγκώνοντας το χέρι του, με αποτέλεσμα να διαφύγει, και έτσι ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή, χωρίς όμως η 16χρονη να καταφέρει να δει κάποιο χαρακτηριστικό του, ούτε αν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και στελέχη του Τμήματος Ανηλίκων και μέσα από την αναζήτηση οπτικού υλικού επιχειρούν να αντλήσουν στοιχεία για τον χρόνο και τον τρόπο που μπόρεσε να μπει ο δράστης στο υπόγειο πάρκινγκ, αλλά και το πώς έφυγε.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πολυκατοικία, με δύο υπόγεια γκαράζ, τα οποία νοικιάζονται, ενώ υπάρχει πρόσβαση και εσωτερικά της πολυκατοικίας αλλά και από τον κήπο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions