Αρχική Ειδήσεις Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα

Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα

«Θα οδηγηθώ σε επέμβαση, σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», λέει το θύμα της επίθεσης

με Έλενα Τσιουρλή

Νέα επίθεση αδέσποτων σκυλιών σημειώθηκε στην Καλαμάτα με θύμα της επίθεσης μια γυναίκα η οποία την ώρα που της επιτέθηκαν τα 2 σκυλιά οδηγούσε μοτοσυκλέτα. Αποτέλεσμα της αιφνίδιας επίθεσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της γυναίκας αφού στην προσπάθεια της να αποφύγει τα δαγκώματα των σκύλων έπεσε από την μοτοσικλέτα και έσπασε το κόκκαλο  κάτω από το μάτι, τα ζυγωματικά και το κόκκαλο πάνω στα φρύδια και θα χρειαστεί επέμβαση όταν φύγει το οίδημα.

Ο λόγος για την Έφη Παναγάκη, η οποία μίλησε στο κανάλι του mega για την άγρια επίθεση που δέχθηκε: «Πονάω πάρα πολύ. Εμένα έγινε στην Ηρώων Πολυτεχνείων στην Νέα είσοδο Καλαμάτας. Όταν τέλειωσα την εργασία μου κατά τις 10 παρά με 10, πήρα τη μηχανή μου για να πάω προς την οικία μου. Ενώ περνούσα το φανάρι, είδα τα δύο σκυλιά πολύ αγριεμένα να έρχονται προς το μέρος μου. Προσπάθησα να τα αποφύγω, βέβαια πάντα με το σκεπτικό να μην τα τραυματίσω. Έκανα έναν ελιγμό και έγινε αυτό που έγινε».

«Όταν έπεσα από τη μηχανή μου όρμησαν τα σκυλιά. Το θέμα δεν είναι αν με δάγκωσαν ή όχι το θέμα είναι ότι θα οδηγηθώ σε επέμβαση. Το τραύμα που έχω στα ζυγωματικά, το σημείο είναι σπασμένο, πάνω από τα φρύδια μου σπασμένο, η αριστερή μου πλευρά πονάει όλη πάρα πολύ. Είναι από το πέσιμο. Φορούσα και κράνος, μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», συμπλήρωσε η κ. Παναγάκη.

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε σχετικά με το περιστατικό πως «Λυπούμαστε για το ατυχές περιστατικό στην κ. Έφη. Όσον αφορά το περιστατικό δεν γνωρίζω πολλά στοιχεία ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία έξαρση αδέσποτων ζώων στην περιοχή μας, και σε αυτό συμβάλει και ο δήμος και το φιλοζωικό σωματείο που έχουμε άριστη συνεργασία. Προσπαθούμε να σπάσουμε τις αγέλες που δημιουργούνται από αδέσποτα ζώα» είπε.

Και συνέχισε: «Η αύξηση των αδέσποτων υπάρχει λόγω του γεγονότος ότι μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, αρκετά δεσποζόμενα ζώα, σε μία νύχτα γίνονται αδέσποτα, καθώς οι ιδιόκτητες αφήνουν τα σκυλιά τους στον δρόμο».

«Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των αδέσποτων, και η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη. Εμείς έχουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας από τον προηγούμενο Αύγουστο, έχουμε μία σύμβαση περισυλλογής των αδέσποτων, πηγαίνουν τα σκυλιά σε κτηνίατρο που τα προσέχει και ύστερα από 10 μέρες επανεντάσσονται», συμπλήρωσε ο κ. Σκοπετέας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions