Αρχική Ειδήσεις Νεκρή από βόμβα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου η κόρη του «εγκεφάλου του Πούτιν» Αλεξάντερ Ντούγκιν

Νεκρή από βόμβα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου η κόρη του «εγκεφάλου του Πούτιν» Αλεξάντερ Ντούγκιν

Η Ουκρανία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με την δολοφονία της κόρης του υπερεθνικιστή

με Έλενα Τσιουρλή

Η Ρωσία ερευνά την δολοφονία της Ντάρια Ντούγκιν, η οποία δολοφονήθηκε αφότου τοποθέτησαν βόμβα κάτω από το κάθισμα του οδηγού του αυτοκινήτου της, ωστόσο πιθανολογείται η επίθεση να είχε στόχο τον πατέρα της, Αλεξάντερ Ντούγκιν γνωστός και ως ο «εγκέφαλος του Πούτιν» καθώς, Όπως μετέδωσε σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο 112, η Ντούγκινα και ο πατέρας της επρόκειτο να επιστρέψουν στη Μόσχα με το ίδιο αυτοκίνητο, όμως ο Ντούγκιν τελευταία στιγμή αποφάσισε να ταξιδέψει ξεχωριστά.

Η ρωσική επιτροπή έρευνας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζει «όλες τις εκδοχές» σχετικά με το συμβάν.

Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι Αξιωματούχοι έχουν ρίξει ευθύνες για την επίθεση στο Κίεβο, ενώ από την πλευρά της η Ουκρανία αποποιείται όλες τις ευθύνες, καθώς το Κίεβο «δεν είναι εγκληματικό κράτος όπως η Ρωσία».

Παρά το γεγονός ότι δεν κατέχει επίσημη θέση στην κυβέρνηση, ο πατέρας της Ντάρια Ντούγκινα είναι στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου και έχει χαρακτηριστεί ακόμη και «ο Ρασπούτιν του Πούτιν».

Η κόρη του φιλοσόφου ήταν δημοσιογράφος που υποστήριξε την εισβολή στην Ουκρανία.

Νωρίτερα εφέτος της επιβλήθηκαν κυρώσεις από τις αρχές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες κατηγόρησαν την 30χρονη ότι συνέβαλε σε διαδικτυακή «παραπληροφόρηση» σε σχέση με την εισβολή της Ρωσίας.

Τον Μάιο, περιέγραψε τον πόλεμο ως «σύγκρουση πολιτισμών» σε συνέντευξή της και εξέφρασε περηφάνια για το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της είχαν υποστεί κυρώσεις από τη Δύση.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions