Αρχική Σας προτείνουμε για σήμερα Παγωμένα Πέλματα του Βαγγέλη Μπέκα

Παγωμένα Πέλματα του Βαγγέλη Μπέκα

Διαβάστε περισσότερα:

με Παναγιώτης Χασάπης
Ένας δολοφόνος με στόχο μοντέλα του Instagram, μια απαγωγή κι ένα site  που είναι προσβάσιμο μόνο στις χώρες της Ανατολής και εμπορεύεται ομορφιά εξάγοντας «ψηφιακές Καρυάτιδες»… Είσαι έτοιμ@ να εξιχνιάσεις αυτά τα εγκλήματα που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους;
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΚΑΣ υπογράφει το καθηλωτικό crime ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ. Συναρπαστικοί ήρωες και ανατρεπτική πλοκή σε ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για την αξία της φιλίας και τη μάχη των φύλων σε μια Αθήνα που ανοίγεται στη θάλασσα.
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η υπαστυνόμος Σοφία Μήτση νομίζει πως είναι τυχερή. Το όνειρό της να πάρει μετάθεση στο Ανθρωποκτονιών επιτέλους πραγματοποιείται και είναι σίγουρη ότι η ζωή της θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο προϊστάμενός της, όμως, καυχιέται ότι βάζει τα θηλυκά στη θέση τους και την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα.
Την ημέρα που η Σοφία αναλαμβάνει υπηρεσία, μια γυναίκα εντοπίζεται νεκρή στο διαμέρισμά της – και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αναζητώντας τη διαλεύκανση του μυστηρίου, η Σοφία θα οδηγηθεί σε σκοτεινά στενά της Αθήνας και του Πειραιά. Τα βήματά της θα διασταυρωθούν με εκείνα του Θωμά Δήμου, πρώην δημοσιογράφου και νυν ιδιωτικού ερευνητή. Και οι δύο μάχονται να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος, μπλέκουν σε παγίδες του παρόντος και αναμετρώνται με τα όριά τους. Κάποιος δολοφονεί γυναίκες που αστράφτουν στις οθόνες των κινητών και παίζει πόκερ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions