Αρχική Ειδήσεις Παλλήνη: Άντρας πέταξε χημική ουσία σε υπαλλήλους πολεοδομίας – Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και προβλήματα όρασης οι υπάλληλοι

Παλλήνη: Άντρας πέταξε χημική ουσία σε υπαλλήλους πολεοδομίας – Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και προβλήματα όρασης οι υπάλληλοι

Ο άντρας εισέβαλλε στα γραφεία της πολεοδομίας πετώντας το επικίνδυνο υγρό στους υπαλλήλους επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.

με Έλενα Τσιουρλή

Την Τρίτη 4/10/2022 ένας άνδρας εισέβαλλε στα γραφεία πολεοδομίας και πέταξε σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης επικίνδυνη άγνωστη χημική ουσία επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση. Συγκεκριμένα ο άντρας αρχικά πέταξε την χημική ουσία στην γυναίκα υπάλληλο και στη συνέχεια σε συνάδελφό της, που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions