Αρχική Ειδήσεις Real news: Αποκαλύφθηκαν οι υπεύθυνοι του εμπρησμού

Real news: Αποκαλύφθηκαν οι υπεύθυνοι του εμπρησμού

Την εμπρηστική επίθεση ομολόγησε η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας»

με Έλενα Τσιουρλή

Η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη με κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, indymedia, με τίτλο κειμένου «Η φύση εκδικείται».

«Κουβαλήσαμε τον εμπρηστικό μηχανισμό για την επίθεσή μας στη Real σαν να κουβαλάμε τα λείψανα των νεκρών του κοινωνικού πολέμου», αναφέρουν και υποστηρίζουν στο κείμενό τους πως είχαν σχεδιάσει την τοποθέτηση του μηχανισμού έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

«Τα ξημερώματα στις 13/07 αφήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο ισόγειο του κτιρίου εξωτερικά της πόρτας του ρουφιανομέσου Real News – Real Fm. Μετά την εξωτερική καταστροφή της πόρτας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πάνω μέρος του κτιρίου μέσω του αγωγού με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεων των Real News και Real Fm, όπως και μιας ναυτιλιακής εταιρείας που βρισκόταν στο ίδιο κτίριο.

Η δράση μας ήταν σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη (ή μη) ζωή όπως περαστικού, κατοίκου, ζώου ή εργαζόμενου/εργαζόμενης, όπως και έγινε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία της εργαζόμενης ηχολήπτριας του κτιρίου λόγω της δολοφονικής αμέλειας των αφεντικών της να μην προνοήσουν για εύκολες διαφυγές του κτιρίου επαρκώς, θα ζητήσουμε ένα δημόσιο συγγνώμη από την ίδια αποκλειστικά, λέγοντας απολογιστικά δημόσια και ταπεινά ότι σκοπός μας ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση», συνεχίζει το κείμενό τους.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions